Over Daniel

Al op jeugdige leeftijd was Daniel met muziek bezig. Als jonge twintiger nam hij onder de naam Danny Nielandt enkele singles op. Platen succes bleef echter uit maar bleef optreden als live zanger-entertainer.

Tijdens zijn optredens komen er verschillende muziekstijlen aan bod. Croonersongs, swing, love songs, rock’n roll, schlagers, Nederlands en Engelstalige hits passeren de revue. In zijn eigen stijl geeft hij zich voor 100 procent voor zijn optredens en zijn publiek, hoe klein of groot ook.

Met zijn professionele performance neemt Daniel je mee in zijn sfeer, muziek en enthousiasme. Kortom met een optreden van Daniel Senders wordt elk feest of evenement een heerlijk spektakel. Voor elke vorm van evenement heeft hij een stijlvol en aangepast programma in het aanbod. Zijn doel is: een enthousiast publiek en een tevreden organisator.

Boeken kan je Daniel als Live on tape of met één van zijn thema programma’s The Happy Music Show of Sing And Swing.

Als componist-auteursduo werkt hij samen met Antonio Antioco aan nieuwe liedjes.

Het vak als zanger past perfect bij hem omdat hij graag emoties bij mensen losmaakt. Hij zegt zelf: het mooiste aan mijn werk als artiest is dat het nooit als werken voelt. Wij als performers zijn er om mensen het naar hun zin te maken.